Jedzenie podgrzewane w mikrofali jest niezdrowe. To powolna śmierć na własne życzenie



Częste jedzenie posiłków podgrzewanych w mikrofali może prowadzić do pewnych poważnych chorób i dolegliwości:

  • problemów układu trawiennego,
  • zaburzeń układu limfatycznego,
  • nowotworów żołądka i jelit,
  • bólów żołądka,
  • wysokiego ciśnienia krwi,
  • wypadania włosów,
  • chorób serca,
  • depresji,
  • migreny,
  • wysokiego ciśnienia krwi,
  • zaburzeń koncentracji,
  • utraty pamięci,
  • bałaganu myślowego,
  • problemów ze snem,
  • uszkodzenia mózgu,
  • wyczerpania adrenalinowego.

food-from-the-microwave6



Warto zatem ograniczyć używanie kuchenki mikrofalowej, ponieważ wyrządza więcej szkody niż pożytku. Dobrze wrócić do wcześniejszych metod podgrzewania i przygotowywania posiłków. Twój organizm z pewnością ci za to podziękuje!

heating-food

heating-food1

Ten artykuł ma więcej niż jedną stronę. Przejdź na kolejną, by czytać dalej.

źródło : humel.pl

Reply