Wyjątkowo sycąca śniadaniowa patelnia

Nie każdy z nas jest wulkanem energii od razu po przebudzeniu. Ja dopiero po pierwszej filiżance kawy zaczynam dostrzegać rzeczywistość. Dlatego staram się swoje śniadania przygotowywać dzień wcześniej.

Zimna owsianka, która robiła się przez noc w lodówce jest dla mnie idealnym śniadaniem, ale czasem mam ochotę zjeść coś gorącego. Z dużą ilością mięsa. Dlatego wpadłem na pomysł zrobienia „śniadaniowej patelni”, gdzie minimum zaangażowania przekłada się na maksimum smaku :)

_DSC5839


Składniki:

  • 500 gramów mielonego mięsa z indyka,
  • 1 szklanka sosu pomidorowego w stylu salsy (na fanpage znajdziecie filmik jak go zrobić),
  • 4 jajka,
  • sól i pieprz do smaku.

Nie wiesz jak wykonać to przepyszne danie? Instrukcje znajdziesz na następnej stronie!

DSC_0259

Ten artykuł ma więcej niż jedną stronę. Przejdź na kolejną, by czytać dalej.



Reply