Pracownicy kuchni anonimowo podzielili się swoimi sekretami… Nie wiem, czy chcesz to wiedzieć…

Jeśli oglądasz programy kulinarne i jesteś w stanie ubić porządnego kotleta, nie znaczy, że jesteś kucharzem. Gotowanie to ciągłe doszkalanie się i naprawdę ciężka praca. W tym środowisku trzeba mieć nie tylko dużą wiedzę, ale także odporność na stres. Wszystko musi być zrobione szybko i sprawnie, nie ma czasu na pomyłki. Chyba że chcesz zmienić pracę…

Aby dać wyobrażenie, jak to wygląda, zobaczcie wyznania, jakimi podzielili się profesjonalni kucharze. Ich małe tajemnice i wielkie stresy. Z pewnością inaczej spojrzysz na kucharzy inaczej. A oto ich wyznania :)


cooking


Nie cierpię, gdy znajomi uważają, że powinienem na każde spotkania przygotowywać i przynosić jakieś ekstra jedzenie, tylko dlatego, że jestem kucharzem. To moja praca, w wolnym czasie chcę odpocząć.

1 cooking


Nikt nie wierzy, że jestem kucharzem… bo jestem chudy. Nie oceniaj mojego talentu źle, bo nie mam nadwagi.

2 cooking

Ten artykuł ma więcej niż jedną stronę. Przejdź na kolejną, by czytać dalej.

źródło : lifebuzz.com

Reply