Zaczął układać plastry boczku na patelni. Potem dodał dwa bardzo popularne składniki. To, co powstało na końcu jest nie tylko piękne, ale i pyszne

Michael Smith postanowił udowodnić, że z kilku prostych i łatwo dostępnych składników można wyczarować naprawdę pyszne i piękne danie. Przygotowuje się je niemal błyskawicznie! Kusi zarówno wyglądem, jak i smakiem.

Więc jeśli poszukujecie łatwych, tanich i niewymagających przepisów ta propozycja jest specjalnie dla was!

Oto czego potrzebujesz:

– kilka dużych ziemniaków
– długie plastry boczku
– ser cheddar
– sól i pieprz
– patelnia
– pergamin.

1. Weź średniej wielkości patelnię i ułóż na niej papier śniadaniowy. Jeśli nie będzie chciał równo przylegać, posmaruj dno olejem i dociśnij pergamin.

1

2


2. Zacznij układać plastry boczku. Ważne, aby były jak najdłuższe i zakrywały całe dno patelni.

3



3. Następnie ułóż surowe ziemniaki pokrojone w talarki.

4 5

Ten artykuł ma więcej niż jedną stronę. Przejdź na kolejną, by czytać dalej.

Reply