Kilka pomysłów, które pozwolą zaoszczędzić ci sporo pieniędzy. Od tej pory już nigdy nie zmarnujesz jedzenia!

4. Miód.

Miód najlepiej trzymać w szklanym słoiku i zaciemnionym miejscu.

3



5.Mleko.

Zanim otworzysz butelkę mleka, włóż ją na kilkanaście minut do zamrażarki. W ten sposób przedłużysz świeżość produktu.

4



6. Jajka.

Nic nie stoi na przeszkodzie by je zamrażać. Najlepiej wbić je do pojemników na lód i wyciągnąć wtedy, gdy będą potrzebne.

5



7. Świeże zioła i przyprawy.

Włóż je do pojemnika na lód i zalej wodą. Gotowe kosteczki możesz potem śmiało wrzucać do zup czy sosów.

7

Ten artykuł ma więcej niż jedną stronę. Przejdź na kolejną, by czytać dalej.

źródło : heftig.co

Reply